Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,- & België vanaf € 50,-

Bezorgen en retourneren

bezorgen

BEZORGEN

Ik doe mijn best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Weekenden (za, zo) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. Ik gebruik de vervoersdienst PostNL voor levering in Nederland en België.

BEZORGKOSTEN

Aanpassing 01-01-2022 (n.a.v. verhoging die is doorgevoerd door vervoersbedrijven).

Bij bestellingen binnen Nederland boven de € 40,- worden er geen bezorgkosten berekend en voor België is dit een minimaal orderbedrag van € 50,-. De bezorgkosten zijn dan voor rekening van Casa da Lina. Voor bestellingen onder deze bedragen, reken ik een bijdrage van € 6,15 voor Nederland en € 8,95 voor België (PostNL standaard 0-20kg).

RETOURNEREN

Omdat het etenswaar betreft, kun je in principe geen product retour sturen.
Heb je klachten omtrent je bestelling?
Neem eerst even per mail contact met me op. Vermeld in deze e-mail je naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour / wat je klacht precies is.

Indien het product dat retour komt, nog in de originele verpakking zit, wordt dit binnen 14 dagen terugbetaald (incl. verzendkosten). Terugbetaling gebeurd op dezelfde wijze als de betaling van de betreffende product(en) is ontvangen.
De kosten van het retoursturen van het product zijn voor eigen (consument) rekening.

 

Ik wil je vragen ten alle tijden contact op te nemen indien je klachten hebt omtrent je bestelling, zodat ik dit op een passende manier kan proberen op te lossen. 


Adresgegevens
Casa da Lina
Klokkenberg 90
4836 AZ  Breda

 

info@casadalina.nl