Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 35,- & België vanaf € 45,-

Bezorgen en retourneren

bezorgen

BEZORGEN

Ik doe mijn best om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In de regel duurt een levering 1 tot 2 werkdagen. Weekenden (za, zo) en feestdagen zijn daarbij uiteraard niet inbegrepen. Ik gebruik de vervoersdienst PostNL voor levering in Nederland en België.

BEZORGKOSTEN

Bij bestellingen binnen Nederland boven de € 35,- worden er geen bezorgkosten berekend en voor België is dit een minimaal orderbedrag van € 45,-. De bezorgkosten zijn dan voor rekening van Casa da Lina. Voor bestellingen onder deze bedragen, reken ik een bijdrage van € 6,10 voor Nederland en € 8,80 voor België (PostNL standaard 0-20kg).

RETOURNEREN

Als een artikel uit onze webshop je niet bevalt kun je deze, indien mogelijk, voorzien van de originele verpakking, binnen 14 werkdagen na ontvangst probleemloos aan ons retourneren op het onderstaande adres. De retourkosten van de verzending zijn voor eigen rekening. Op geretourneerde artikelen met terechte klachten worden uiteraard de retourkosten wel vergoed.
Neem eerst even per mail contact met ons op. Vermeld in deze e-mail je naam (waarop de bestelling is gedaan), woonplaats, ordernummer en de reden van retour. Vergeet ook niet je naam en/of ordernummer op het retour pakketje te vermelden. Kies je voor de optie om geld terug te ontvangen, vermeld dan ook je rekeningnummer. Mocht je een vervangend artikel toegestuurd willen krijgen vermeldt dit dan duidelijk in je e-mail.

 

Casa da Lina

t.a.v. Retourzending Webshop / ordernummer: ....

Klokkenberg 90

4836 AZ  BREDA

Nederland

 

info@casadalina.nl