Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 35,- & België vanaf € 45,-

Gevulde eieren met Olhalvo

Eitje! Zo gemakkelijk te maken deze overheerlijke gevulde eitjes. De klassieker voor de borrel en met Pasen. 'Wat Eet Elisa' heeft hier iets leuks bedacht met mijn Petiscada van Olhalvo. Wil je ook eens proberen? Lees hieronder wat je er voor nodig hebt.

Ingrediënten:

  • 2 potjes Petiscada Olhalvo
  • 5 hardgekookte eieren
  • 1/2 rijpe avocado
  • sap van een halve citroen
  • 1/2 theelepel zout
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel olijfolie
  • mespuntje cayennepeper
  • een handvol peterselie
  • chiliflakes en peterselie ter decoratie
  • spuitzak met stermondje

 

Bereiding:

Kook de eieren hard en laat ze afkoelen in koud water. Snij de eieren over de lengte door midden en verwijder voorzichtig het eigeel. In een keukenmachine meng je de olhalvo, het eigeel, de avocado, het citroensap, de peterselie, en de kruiden. Wanneer alles gepureerd is voeg je de olijfolie toe. Meng opnieuw. Het mengsel moet zacht genoeg zijn om met een spuitzak op te kunnen spuiten (voeg eventueel olijfolie toe indien nodig).

Schep alles over in een spuitzak met stermondje. Spuit alle holtes van de eieren op in een spiraal beweging. Leg de gevulde eieren op een mooi bord. Strooi er wat van de chiliflakes over, en steek in elk ei een klein peterselie roosje. Helemaal klaar om op te dienen.
Eet smakelijk!


«   »