Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 35,- & België vanaf € 45,-

Paté de Sardinha

Sardientjes paté kun je natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar voor diegene die graag wat eigen creativiteit kwijt willen, kun je de paté ook zelf maken. Veel heb je niet nodig en er zijn verschillende variaties mogelijk...

Zoals op deze foto van Deliciousmagazine kun je de romige paté volgens recept van Janneke Philippi maken. Deze staat in de Augustus 2021 editie vermeld.

Ook kun je ervoor kiezen om een willekeurige Portugese of Braziliaanse youtube video op te starten. Het komt erop neer dat je 2 blikjes sardientjes (al dan niet met de olie) fijnprakt met een vork. Wat fijngesneden ui, peterselie en boter of mayo en je komt al een heel eind.

Zelf vind ik de presentatie terug in het blikje (zoals op deze foto) wel heel erg leuk gedaan. Dus bewaar het blikje en laat de deksel er nog half aan hangen zodat je er de paté weer terug mee kan vullen en leuk presenteren op tafel. Presentatie is het halve werk!


«