Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 40,- & België vanaf € 50,-

Samenwerkingen met Casa da Lina

Graag werk ik samen met restaurants, delicatessenzaken, vis- en wijnwinkels. En combineer ik de creativiteit van Food bloggers en Food photographers graag met mijn producten wanneer we leuke en passende aansluitingen vinden. 

 

Mijn selectie van producten kenmerkt zich doordat er een verhaal achter zit, het van topkwaliteit is met een aantrekkelijke uitstraling. De leveranciers zijn vaak kleinschalige bedrijven die een eerlijk product op de markt willen zetten. Zij doen dit met passie en dat proef je!

 

Tevens ben ik trots dat ik Nederlandse distributeur ben voor "As Petiscadas" van het merk Saboreal! Een ambachtelijk merk die gebruik maakt van lokale ingrediënten, puur is en bijzonder lekker. Ben jij ondernemer en zou je ook graag deze waanzinnige producten uit Portugal willen verkopen, neem dan contact met mij op via info@casadalina.nl of laat een kort berichtje achter:

 


In deze tijd mogen we gelukkig ook weer echt shoppen in verschilllende winkels. Soms willen we namelijk niet online al onze bestellingen doen, maar willen we het winkelen beleven! Dus ga zeker langs bij deze lokale ondernemers waar Casa da Lina mee samenwerkt en laat je zintuigen prikkelen. 

 

Pers

Samenwerken met alle leuke en lieve mensen die op mijn pad komen, is werkelijk fantastisch.
Een eervolle vermelding in de pers is natuurlijk ook iets waar ik dankbaar voor ben, daarom een: "Dikke dankjewel voor al jullie support!"  ❤️

Delicious Magazine - juni 2021


Eindhovens Dagblad - juli 2021


Eatly.nl - september 2021


IndeBuurtBreda - oktober 2021